Proteiner - anbefalet studieforløb
Proteiner
Polyteknisk grundlag
Retningsspecifikke kurser
Projekter
Valgfrie kurser
1.Semester
2.Semester
3.Semester
4.Semester
5.Semester
22101
Introduktion til programmering i Life... Introduktion til programmering i Life Science via Python
Introduktion til programmering i Life... Introduktion til programmering i Life Science via Python
5 point
27062
Proteinvidenskab: Struktur,... Proteinvidenskab: Struktur, vekselvirkninger og molekylære egenskaber
Proteinvidenskab: Struktur,... Proteinvidenskab: Struktur, vekselvirkninger og molekylære egenskaber
5 point
Valgfri
Valgfag
Valgfag
Delt
42620
Videnskab, Teknologi og Samfund... Videnskab, Teknologi og Samfund (polyteknisk grundlag)
Videnskab, Teknologi og Samfund... Videnskab, Teknologi og Samfund (polyteknisk grundlag)
5 point
Bacheloren i Bioteknologi sikrer dig adgang til kandidatuddannelsen i Bioteknologi. Ønsker du at dreje din uddannelse i en anden retning, kan du bruge dine valgfri kurser på at kvalificere dig til dette.
Interesserer du dig for fødevarer, anbefales nogle af følgende valgfri kurser; bemærk at kursus 23220 Fødevaremikrobiologi er adgangsgivende til kandidatuddannelsen i Fødevareteknologi:
23212 | Øvelser i fødevarefermenteringer | 5 | point | August |
23220 | Fødevaremikrobiologi | 5 | point | E5A (ons 8-12) |
23732 | Human ernæring | 5 | point | E4A (tirs 13-17) |
Interesserer du dig for bioinformatik, anbefales nogle af følgende valgfri kurser:
22100 | R for Bio Data Science | 5 | point | E3A (tirs 8-12) |
22113 | Unix & Python Programming for bioinformatikere | 10 | point | F2 (man 13-17, tors 8-12) |
22140 | Introduktion til Systembiologi, BSc | 5 | point | E1B (tors 13-17) |