Proteiner - anbefalet studieforløb

Proteiner

Polyteknisk grundlag
Retningsspecifikke kurser
Projekter
Valgfrie kurser
1.Semester
01001
Matematik 1a (Polyteknisk grundlag)
10 point
02002
Programmering (Polyteknisk grundlag)
5 point
26050
Kemi for biovidenskaberne
5 point
27002
Life Science
5 point
27003
Bioteknologiske løsninger
5 point
2.Semester
01002
Matematik 1b (polyteknisk grundlag)
10 point
10060
Fysik (Polyteknisk grundlag)
Delt
27022
Biokemi
5 point
26400
Organisk kemi 1
5 point
27023
Eksperimentel biokemi
5 point
3.Semester
10060
Fysik (Polyteknisk grundlag)
10 point
27026
Molekylærbiologi
5 point
27027
Eksperimentel molekylær mikrobiologi
5 point
22111
Introduktion til bioinformatik
5 point
22180
Design-build i Life Science
10 point
4.Semester
02402
Statistik (Polyteknisk grundlag)
5 point
27034
Fermenteringsteknologi
5 point
27051
Mikroorganismers diversitet og... Mikroorganismers diversitet og anvendelse
5 point
26211
Biofysik og biofysisk kemi
5 point
28025
Bio-procesteknik
5 point
27035
Eksperimentel fermenteringsteknologi
5 point
5.Semester
22101
Introduktion til programmering i Life... Introduktion til programmering i Life Science via Python
5 point
27062
Proteinvidenskab: Struktur,... Proteinvidenskab: Struktur, vekselvirkninger og molekylære egenskaber
5 point
27230
Prokaryot cellebiologi
5 point
02411
Statistisk forsøgsplanlægning
5 point
Valgfri
Valgfag
Delt
42620
Videnskab, Teknologi og Samfund... Videnskab, Teknologi og Samfund (polyteknisk grundlag)
5 point
6.Semester
Projekt
Bachelorprojekt
15-20 point
22117
Proteinstruktur: Modeller, analyser og... Proteinstruktur: Modeller, analyser og beregninger
5 point
Valgfri
Valgfag
0-5 point
27075
Discovery og design af biologiske... Discovery og design af biologiske lægemidler
5 point

Bacheloren i Bioteknologi sikrer dig adgang til kandidatuddannelsen i Bioteknologi. Ønsker du at dreje din uddannelse i en anden retning, kan du bruge dine valgfri kurser på at kvalificere dig til dette.

Interesserer du dig for fødevarer, anbefales nogle af følgende valgfri kurser; bemærk at kursus 23220 Fødevaremikrobiologi er adgangsgivende til kandidatuddannelsen i Fødevareteknologi:

23212 Øvelser i fødevarefermenteringer 5 point August
23220 Fødevaremikrobiologi 5 point E5A (ons 8-12)
23732 Human ernæring 5 point E4A (tirs 13-17)

Interesserer du dig for bioinformatik, anbefales nogle af følgende valgfri kurser:

22100 R for Bio Data Science 5 point E3A (tirs 8-12)
22113 Unix & Python Programming for bioinformatikere 10 point F2 (man 13-17, tors 8-12)
22140 Introduktion til Systembiologi, BSc 5 point E1B (tors 13-17)