1. semester
01901
|
Basismat 1 - Indledende matematik for diplomingeniører
|
5
|
point
|
E1A (man 8-12), E3A (tirs 8-12), E2B (tors 8-12), E4B (fre 8-12), F3A (tirs 8-12), F4B (fre 8-12) |
23901
|
Grundkursus i fødevareanalyse
|
12.5
|
point
|
E5A (ons 8-12) og E5B (ons 13-17) og Januar |
23902
|
Introduktion til fødevarer
|
5
|
point
|
E2B (tors 8-12) |
26171
|
Almen kemi
|
5
|
point
|
E4A (tirs 13-17) |
26174
|
Laboratoriekursus for diplomingeniører i fødevaresikkerhed og -kvalitet
|
2.5
|
point
|
E1B (tors 13-17) |
2. semester
01920
|
Basismat 2 - Videregående matematik for diplomingeniører
|
5
|
point
|
E4B (fre 8-12), E5B (ons 13-17), E2B (tors 8-12), F1A (man 8-12), F4B (fre 8-12), F5B (ons 13-17) |
23932
|
Biologisk kemi
|
7.5
|
point
|
E3A (tirs 8-12) og E4A (tirs 13-17), F3A (tirs 8-12) og F4A (tirs 13-17) |
23936
|
Kemisk fødevareanalyse I
|
5
|
point
|
Juni |
26271
|
Fysisk kemi
|
5
|
point
|
E5B (ons 13-17) og F2B (tors 8-12) |
26471
|
Organisk kemi
|
7.5
|
point
|
E1 (man 8-12, tors 13-17), F1 (man 8-12, tors 13-17) |
3. semester
02323
|
Introduktion til statistik
|
5
|
point
|
E4B (fre 8-12), F4B (fre 8-12) |
23925
|
Fødevaremikrobiologi
|
5
|
point
|
E5A (ons 8-12) |
23926
|
Anvendt Fødevaremikrobiologi
|
5
|
point
|
Januar |
23937
|
Kemisk fødevareanalyse II
|
5
|
point
|
E2A (man 13-17) |
23952
|
Fødevareteknologi for diplom
|
5
|
point
|
E3A (tirs 8-12) |
23963
|
Råvarer, hygiejne og HACCP
|
5
|
point
|
E1A (man 8-12) |
4. semester
KU304
|
Fødevarevidenskabsteori
|
7.5
|
point
|
Udenfor skema-struktur |
KU307
|
Fødevarekemi
|
7.5
|
point
|
Udenfor skema-struktur |
KUx |
Tilvalgskursus KU
|
7,5
|
point
| |
KUxx |
Tilvalgskursus KU
|
7,5
|
point
| |
5. semester
23953
|
Anvendt statistisk proceskontrol og kvalitetsstyring
|
5
|
point
|
E2B (tors 8-12) |
23982
|
Kemisk risikoanalyse
|
10
|
point
|
E1A (man 8-12) og Januar |
62999
|
Innovation Pilot
|
10
|
point
|
E5A (ons 8-12) og E5B (ons 13-17), F5A (ons 8-12) og F5B (ons 13-17) |
eller | | | |
62990
|
Innovation Pilot (summer edition)
|
10
|
point
| |
valgfrit |
Tilvalgskursus
|
5
|
point
| |
6. semester
- |
Ingeniørpraktik
|
30
|
point
| |
7. semester
- |
Diplomingeniørprojekt
|
20
|
point
| |
-- |
Tilvalgskurser
|
10
|
point
| |
Tilvalgskurser
Tilvalgskurser kan vælges blandt det samlede udbud af DTU's kurser, specialkurser og kurser ved andre danske og udenlandske uddannelsesinstitutioner. Specialkurser må maksimalt tilsammen udgøre 10 ECTS-point.
Alle valgte kurser skal forhåndsgodkendes af studielederen med hensyn til relevans for Fødevaresikkerhed og -kvalitet, den valgte specialisering og overlap med obligatoriske kurser.
De nederste kurser er fra kursuskataloget på Københavns Universitet. Se yderligere detaljer i deres kursuskatalog.
Allerede forhåndsgodkendte kurser
Nedenstående kurser er allerede forhåndsgodkendt. Studerende skal dog være opmærksomme på, at listen kan omfatte kurser på kandidatniveau. På grund af disse kursers faglige niveau er de hovedsageligt henvendt til studerende, som i tillæg til studieplanens professionsrettede kurser søger teoretiske udfordringer på højt niveau.
02409
|
Multivariat statistik
|
5
|
point
|
E1A (man 8-12) |
02631
|
Introduktion til programmering og databehandling
|
5
|
point
|
E1B (tors 13-17), F7 (tirs 18-22) |
10018
|
Fysik 1
|
10
|
point
|
E4A (tirs 13-17) og F4A (tirs 13-17) |
23258
|
Generel medicinsk mikrobiologi
|
5
|
point
|
F1B (tors 13-17) |
23301
|
Praktisk kemisk fødevareanalyse
|
5
|
point
|
Januar |
23302
|
Fødevarekemi
|
5
|
point
|
F3A (tirs 8-12) |
23511
|
Grundlæggende fødevareproduktionsteknologi
|
10
|
point
|
E4 (tirs 13-17, fre 8-12) |
23520
|
Design af fødevareproduktionssystemer
|
10
|
point
|
F4A (tirs 13-17) og F4B (fre 8-12) |
23521
|
Hygiejnisk design i fødevareindustrien
|
5
|
point
|
E2B (tors 8-12) |
23522
|
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
|
5
|
point
|
Januar |
23531
|
Entrepreneurship in food and bio engineering
|
5
|
point
|
August |
23532
|
Ølbrygning og egenkontrol kursus
|
5
|
point
|
Juni |
23552
|
Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course
|
5
|
point
|
F7 (tirs 18-22) |
23564
|
Integreret produktinnovation i fødevareindustrien
|
10
|
point
|
E5 (ons 8-17) |
23732
|
Human ernæring
|
5
|
point
|
E3A (tirs 8-12) |
26124
|
Koordinationskemi (Uorganisk Kemi 2)
|
5
|
point
|
F4A (tirs 13-17) |
26231
|
Fysisk Kemi 3
|
5
|
point
|
F5B (ons 13-17) |
26411
|
Organisk kemi 2
|
5
|
point
|
E4B (fre 8-12) |
27022
|
Biokemi
|
5
|
point
|
F4B (fre 8-12) |
27026
|
Molekylærbiologi
|
5
|
point
|
E2A (man 13-17) |
27034
|
Fermenteringsteknologi
|
5
|
point
|
F5A (ons 8-12) |
27035
|
Eksperimentel fermenteringsteknologi
|
5
|
point
|
Juni |
27322
|
Immunologi
|
10
|
point
|
F3A (tirs 8-12) |
27419
|
Skimmelsvampe: Biologi og Bioteknologi
|
5
|
point
|
F1A (man 8-12) |
28025
|
Bio-procesteknik
|
5
|
point
|
F3A (tirs 8-12) |
28121
|
Øvelser i kemiske enhedsoperationer
|
5
|
point
|
Efterår og Forår |
28140
|
Introduktion til reaktionsteknik
|
5
|
point
|
E5A (ons 8-12) |
28310
|
Kemisk og biokemisk produktdesign
|
10
|
point
|
E2A (man 13-17) og Januar |
42429
|
Projektledelse
|
5
|
point
|
August |
42430
|
Projektledelse
|
5
|
point
|
Januar |
62030
|
Fra ide til checkout (3.semester PI-projekt)
|
15
|
point
|
E1A (man 8-12) og E2A (man 13-17) og E2B (tors 8-12) |
62107
|
Kvalitetstyring og GMP
|
5
|
point
|
E5A (ons 8-12), F5A (ons 8-12) |
LNAB10088U |
Naturressourcer - forvaltning og økonomi
|
7,5
|
point
|
Blok 3, gruppe A |
NFOB14014U |
Råvarekvalitet
|
7,5
|
point
|
Blok 3, gruppe B |
NFOB15008U |
Sensory Evaluation of food
|
7,5
|
point
|
Blok 3, gruppe C |
NFOB16000U |
Exploratory Data Analysis
|
7,5
|
point
|
Blok 3, gruppe A |
NFOB16006U |
Produktion af flydende fødevarer
|
5
|
point
|
E3A (tirs 8-12) |
NIFB14012U |
Produktionsøkonomi
|
7,5
|
point
|
Blok 3, gruppe A |
NIFB14014U |
Økonometri
|
7,5
|
point
|
Blok 3, gruppe A |
NNEB19001U |
Arbejdsfysiologi 2 - endokrinologi og metabolisme
|
7,5
|
point
|
Blok 3, gruppe B |